fbpx

Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal

Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal.

Cine suntem.

Xdreammedia Solutions SRL este o companie inregistrata in Romania avand sediul social in Remetea Mare,nr 432/D, judetul Timis, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35/297/2016, avand Codul de identificare fiscala 35580725. Xdreammedia Solution SRL este administratorul domeniului www.xdreammedia.ro

Website-ul www.xdreammedia.ro este gazduit de Magi`st SRL

Date personale pe care le Colectam.

Politica de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Navigarea pe paginile site-ului nostru e posibila fara nicio declarare a datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru anumite situatii specifice precum completarea unui quiz, unui chestionar sau participarea la un concurs, persoanelor vizate li se pot colecta si prelucra anumite date cu caracter personal. Colectarea datelor cu caracter personal – precum numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon ale unei persoane vizate – se va efectua de fiecare data în conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Date personale sau datele cu caracter personal se refera la orice informatie care face posibila identificarea unei persoane fizice (persoana vizata).

Persoana vizata – reprezinta o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana fizica „identificabila” este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, inclusiv prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori caracteristici identitatii sale fizice, fiziologice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea – reprezinta a efectua orice operatiune sau set de operatiuni asupra datelor cu caracter personal, cu sau fara mijloace automate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea (prin transmitere, difuzare sau punere la dispozitie în alt mod), alinierea sau combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Datele personale de identificare legala(CNP-serie si nr CI) sunt date personale colectate doar in procesul administrativ de redactare a contractelor de prestari servicii si de facturarea a serviciiilor contractate. Acest tip de date nu este si nu va fii solicitat niciodata in utilizarea Website-ului www.xdreammedia.ro

De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Ofertare Servicii:

Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru redactarea ofertei personalizate

E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va livra oferta personalizata

Numar de telefon – va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor dvs

Suport Xdreammedia:

Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru a va identifica

E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva problema

Numar de telefon – va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrata pentru a documenta problema dvs si rezolvarea ei

Detalii IP & sesiune pe www.xdreammedia.ro – avem nevoie de aceste date pentru a va putea oferi serviciul de comunicare Chat si pentru a va putea raspunde la întrebari aflând ce pagini ati vizitat în cadrul sesiunii pe www.xdreammedia.ro

Functionarea site-ului www.xdreammedia.ro

Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet

Cu consimtamântul dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal Newsletter www.xdreammedia.ro

Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica într-un mod mai personal.

E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul.

Comentarii
Când vizitatorii lasa comentarii pe website, colectam datele aratate în formularele de comentarii, dar si adresa IP a vizitatorului si sirul agentilor utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un sir facut anonim (numit si un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea daca îl folosesti. Politica de confidentialitate a serviciului Gravatar este disponibila aici: https://automattic.com/privacy/. Dupa aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibila pentru public lânga comentariul tau.

Unde îti trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Formulare de contact – Cookie-uri

Daca lasi un comentariu pe situl nostru, poti opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email si sitului tau web. Acestea sunt pentru confortul tau, astfel nu mai trebuie sa le completezi din nou când lasi un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Daca ai un cont si te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina daca navigatorul tau accepta cookie-uri. Acest cookie nu contine date personale si este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta si câteva cookie-uri pentru a-ti salva informatiile de autentificare si optiunile de afisare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt pastrate doua zile, iar cele pentru optiuni de afisare pe ecran sunt pastrate un an. Daca selectezi „tine-ma minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi pastrate doua saptamâni. Daca te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Daca editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tau. Acest cookie nu include date personale si indica pur si simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expira dupa 1 zi.

Stergere de rutina si blocarea datelor personale

Xdreammedia va prelucra si stoca date personale ale persoanei vizate numai pe perioada necesara pentru a-si îndeplini scopul de stocare, sau pe perioada care este prevazuta de catre legiuitorul european sau de catre alte legi aplicabile. Daca scopul stocarii nu este aplicabil, sau daca perioada de stocare prevazuta de legislatia aplicabila în vigoare expira, datele personale sunt sterse, în concordanta cu cererintele legale.

Drepturile persoanei vizate

Dreptul de acces al persoanei vizate.

In vederea exercitarii dreptului de acces persoana vizata poate oricând sa contacteze Xdreammedia cu o solicitare in acest sens prin care sa obtina un raport al datelor cu caracter personal.

Dreptul de rectificare.

Fiecare persoana vizata are dreptul de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal atunci cand acestea sunt incorecte sau au suferit anumite modificari sau necesita a fi completate.

Dreptul la stergere.

Fiecare persoana vizata are dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal dupa cum urmeaza:

  • i) atunci cand datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate
  • ii) persona vizata isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea

Dreptul la restrictionarea prelucrarii.

Fiecare persoana vizata are dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii, acolo unde unul dintre urmatoarele cazuri se aplica:

  1. i) acuratetea datelor personale este contestata de persoana vizata,
  2. ii) prelucrarea este ilegala si persoana vizata se opune stergerii datelor personale, dar cere în loc restrictionarea utilizarii lor

Dreptul la portabilitatea datelor.

Fiecare persoana vizata are dreptul sa solicite transferarea datelor cu caracter personal catre o terta persoana sau catre insasi persoana vizata.

Dreptul la opozitie.

Fiecare persoana vizata are dreptul de a se opune oricand, din motive care au legatura cu situatia sa particulara, la prelucrarea datelor personale care îl/o vizeaza.

Dreptul de a retrage consimtamântul.

Fiecare persoana vizata are dreptul sa-si retraga consimtamântul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment.

Dreptul de a formula o plangere autoritatii de supraveghere – in cazul in care persoana vizata apreciaza ca drepturile sale legitime in legatura cu operatiunile de prelucrare a datelor personale au fost incalcate, aceasta se poate adresa cu o plangere in acest sens Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania.

Daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa ne transmiteti o notificare / cerere va rugam sa ne contactati la datele de contact: office@xdreammedia.ro Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 30 de zile. Pentru orice intarzieri va vom anunta si va vom oferi motivele justificate ale intarzierii.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites