Niciodata nu am încetat sa ne întrebam “ce am putea face noi, acum, pentru a captura emotia acestui moment? Cum afecteaza lumina frumusetea secundei în care aparatul de fotografiat face “clic” sau unde ar trebui sa ne aflam pentru a avea cea mai eleganta compozitie a pozei.
Scopul nostru este sa captam toate momentele si emotiile din ziua nuntii dumneavoastra intr-o maniera specifica filmului si fotografiei artistice.
Nunta este plina de momente unice iar o fotografie sau o filmare cu o prelucrare profesionala sunt ca o aducere aminte plina de bucurie. Suntem alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi un film unic, combinand pasiunea,cu cea mai inalta tehnica dar si cu experienta noastra.
Credem si speram ca rodul muncii noastre va ramane peste generatii amintirea vie a comuniunii dintre doua familii, fiind constienti ca avem doar o zi sa surprindem o poveste ce va dainui peste ani. Toata atentia si energia ne-o focalizam in anticiparea momentelor cheie pentru ca mai apoi, uitându-va prin albumul de fotografii sau urmarind materialul filmat si atent prelucrat sa aveti impresia ca retraiti la aceeasi intensitate momentele unice din acea zi.