Alina si Horatiu. Un cuplu minunat, plin de viata si frumusete. Pe langa toate aceste atribute mai sunt si un cuplu deschis la suflet si minte. Evenimentul lor a fost un eveniment bine organizat iar noi, echipa Xdreammedia, ne-am simtit minunat alaturi de ei si de invitatii lor.
Dupa multe discutii despre ce locatie sa alegem pentru sedinta „Trash the dress” am hotarat trecem putin granita si sa ajungem in capitala vecina; Budapesta. Budapesta este capitala Ungariei si o destinatie turistica pentru care turisti din toata lumea opteaza din ce in ce mai des datorita modului inedit in care acest oras s-a reinventat de-a lungul timpului si numeroaselor asedii de valenta istorica.
O zicala populara spune ca atunci cand te plimbi prin Budapesta trebuie sa te uiti in sus si-n jos. Toata splendoarea arhitecturii din capitala maghiara te face sa stai foarte mult cu capul in sus. Numeroase obiective turistice pot fi vizitate printre care Palatul Regal Buda, martor a peste 30 de asedii in care a fost distrus partial dar reconstruit de fiecare data pe Dealul Castelului din aceleasi materiale, Bastionul Pescarului care ofera o prima oprire pentru majoritatea turistilor ce vin in Budapesta datorita inaltimii sale si desi arata medieval acesta a fost construit in 1902, Piata Eroilor sau alte numeroase puncte de atractie fac parte din arsenalul cu care Budapesta s-a inarmat de-a lungul timpului pentru a face fata luptei crancene a turismului modern international.
Si daca vorbim de numarul de turisti, trebuie sa stiti ca o sedinta foto in Budapesta este destul de greu de facut, asta datorita numarului mare de turisti care se gasesc in punctele esentiale si culmea, da, acolo unde ai vrea si tu sa fotografiezi.
Am razbit cumva printre turisti sa realizam si noi cateva fotografii si o poveste video. Ce a iesit puteti vedea in clipul Alinei si al lui Horatiu.

Echipa Xdreammedia
Enjoy,